fbpx

JOUW SPORTSCHOOL
IN SCHUYTGRAAF

Voel je fit en gezond in Schuytgraaf bij onze kleine en professionele sportschool JJ’s Combifit! Of je nu zoekt naar groepslessen, small group training, (kick)boksen, fitness of weerbaarheidstraining, bij ons ben je welkom ongeacht je leeftijd of niveau.

Grotere sportscholen geven je vaak niet de aandacht die jij nodig hebt, je voelt je al snel verloren in een onpersoonlijke omgeving. Dat komt niet ten goede aan een veilige en prettige sportervaring.

Het grote voordeel van sporten in onze kleine sportschool in Schuytgraaf is dat we je wel persoonlijk begeleiden en ondersteunen. Bij JJ’s Combifit word je niet bekeken, maar wel gezien om wie jíj bent. We care for you!

Waarom JJ’s Combifit in Schuytgraaf?

Jij staat bij ons centraal
Betaalbaar; geen jaarcontracten
Kleinschalig
Professionele begeleiding
Vrouwvriendelijk
Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of ervaring

Fit worden in Schuytgraaf:
jouw doel, onze missie

Onze instructeurs nemen de tijd voor je en houden rekening met wie jij bent en wat jouw doelen zijn. Jouw doel vormt uiteindelijk onze gezamenlijke missie.

Fit worden en blijven kan bij ons op verschillende manieren. We zijn misschien een kleine sportschool, maar ons aanbod is heel divers. Zo kun je bij ons dagelijks terecht voor onder andere personal of small group training, indoor fittraining, weerbaarheidstraining voor kinderen, (kick)boxen en fitness. Wat je wensen ook zijn, wij willen je helpen om aan je doelen te werken in een veilige en vertrouwde omgeving.

Betaalbare & vrouwvriendelijke sportschool

Betaalbare sportschool
geen jaarcontracten

Als jij wilt sporten in een betaalbare en veilige omgeving zonder lange jaarcontracten, maak dan een vrijblijvende afspraak en ontdek zelf waarom JJ’s Combifit de plek is in Schuytgraaf om jouw doelen te behalen.

Ervaringen bij JJ’s Combifit in Schuytgraaf

“Vanaf het eerste moment krijg je het gevoel dat je welkom bent en je lekker jezelf kan zijn zonder het gevoel te hebben van ‘zien en gezien worden’. Het draait hier echt om het trainen en een betere versie van jezelf te worden.”

“Ongelooflijk veel kwaliteit voor een betaalbare prijs!! En niet zo’n megahal, maar gewoon lekker huiselijk.”

“Altijd superfijn gesport en vrouwvriendelijk. De sporter staat echt centraal en je bent meer dan een nummer. Ik ga er altijd met veel plezier heen en voel me hier veilig.”

Fit worden in Schuytgraaf:
jouw doel, onze missie

Bij JJ’s Combifit ben jij in goede handen bij Dries van Leeuwen en zijn team. Dries heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zorg en daarnaast heeft hij 15 jaar topsport bedreven op het allerhoogste niveau.

Onze persoonlijke, betaalbare en pedagogisch verantwoorde manier van les geven is gericht op het bereiken van jouw doelen, of het nu gaat om het verbeteren van je conditie, gewichtsverlies of stressvermindering.

Bij JJ’s Combifit combineren we professionaliteit met gezelligheid. Onze deur staat altijd open voor een praatje en een lach.

Woon je in Arnhem Schuytgraaf en wil je graag aan jezelf werken? Kies dan voor JJ’s Combifit en profiteer van de expertise en jarenlange ervaring van Dries en zijn toegewijde team. Wij bieden op maat gemaakte lessen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften en doelen.

Verbeter je welzijn en gezondheid met onze professionele, persoonlijke en betaalbare gym. Ontdek zelf wat wij voor jou kunnen betekenen en kom langs bij JJ’s Combifit.

JJ's Combifit Driel | Ontmoet Dries van Leeuwen