fbpx

JOUW SPORTSCHOOL
IN HETEREN

Op zoek naar een sportschool in Heteren? Bereik een fitte en gezonde levensstijl bij onze kleine, professionele sportschool JJ’s Combifit! Of je nu zoekt naar groepslessen, small group training, (kick)boksen, fitness of weerbaarheidstraining, bij ons ben je welkom, ongeacht je leeftijd of niveau. Ontdek waarom JJ’s Combifit dé sportschool voor Heteren is om jouw doelen te bereiken!.

Grote sportscholen geven je vaak niet de persoonlijke aandacht die je nodig hebt; je voelt je dan al snel verloren in een onpersoonlijke omgeving. Of je voelt je er ongemakkelijk en bekeken.

Bij onze compacte sportschool in Driel word je niet bekeken, maar wel gezien; persoonlijk begeleiding en ondersteuning in een veilige en prettige sportomgeving staan bij ons centraal. We care for you!

Jouw doel vormt onze gezamenlijke missie.

Waarom JJ’s Combifit in Heteren?

Jij staat bij ons centraal
Betaalbaar; geen jaarcontracten
Kleinschalig
Professionele begeleiding
Vrouwvriendelijk
Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of ervaring

Fit worden in HETEREN:
jouw doel, onze missie

Fit worden en blijven kan bij ons op verschillende manieren. We zijn dan wel een kleine sportschool, maar ons aanbod is divers. Bij ons kun je dagelijks terecht voor onder andere personal of small group training, indoor fittraining, weerbaarheidstraining voor kinderen, (kick)boxen, en fitness. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag om je doelen te bereiken in een veilige en vertrouwde omgeving.

Vrouwvriendelijke fitness in Schuytgraaf en Driel

Betaalbare sportschool in HETEREN
geen jaarcontracten

Als je op zoek bent naar een betaalbare en veilige sportschool in de omgeving van Heteren, zonder lange jaarcontracten, dan ben je bij JJ’s Combifit aan het juiste adres.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en ontdek waarom wij dé sportschool zijn voor Heteren. Samen werken we aan jouw succes en een gezonde levensstijl. Sportschool Heteren? JJ’s Combifit is de beste keuze voor jou!

Ervaringen bij JJ’s Combifit in Heteren

“Vanaf het eerste moment krijg je het gevoel dat je welkom bent en je lekker jezelf kan zijn zonder het gevoel te hebben van ‘zien en gezien worden’. Het draait hier echt om het trainen en een betere versie van jezelf te worden.”

“Ongelooflijk veel kwaliteit voor een betaalbare prijs!! En niet zo’n megahal, maar gewoon lekker huiselijk.”

“Altijd superfijn gesport en vrouwvriendelijk. De sporter staat echt centraal en je bent meer dan een nummer. Ik ga er altijd met veel plezier heen en voel me hier veilig.”

Fit worden HETEREN:
jouw doel, onze missie

Bij JJ’s Combifit ben jij in goede handen bij Dries van Leeuwen en zijn team. Dries heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zorg en daarnaast heeft hij 15 jaar topsport bedreven op het allerhoogste niveau.

Onze persoonlijke, betaalbare en pedagogisch verantwoorde manier van les geven is gericht op het bereiken van jouw doelen, of het nu gaat om het verbeteren van je conditie, gewichtsverlies of stressvermindering.

Bij JJ’s Combifit combineren we professionaliteit met gezelligheid. Onze deur staat altijd open voor een praatje en een lach.

Woon je in Heteren en wil je graag aan jezelf werken? Kies dan voor JJ’s Combifit en profiteer van de expertise en jarenlange ervaring van Dries en zijn toegewijde team. Wij bieden op maat gemaakte lessen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften en doelen.

Verbeter je welzijn en gezondheid met onze professionele, persoonlijke en betaalbare gym. Ontdek zelf wat wij voor jou kunnen betekenen en kom langs bij JJ’s Combifit.

JJ's Combifit Driel | Ontmoet Dries van Leeuwen