fbpx

JOUW SPORTSCHOOL IN DRIEL

Voel je fit en gezond in Driel bij onze kleine, professionele sportschool, JJ’s Combifit! Of je nu zoekt naar groepslessen, small group training, (kick)boksen, fitness of weerbaarheidstraining, bij ons ben je welkom, ongeacht je leeftijd of niveau.

Grotere sportscholen geven je vaak niet de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Daardoor voel je je al snel verloren in een onpersoonlijke omgeving.

Voel jij je soms ongemakkelijk en bekeken in een sportschool?

Bij onze compacte sportschool in Driel word je niet bekeken, maar wel gezien; persoonlijk begeleiding en ondersteuning staan bij ons centraal. Onze instructeurs nemen de tijd voor je en houden rekening met wie jij bent en wat jouw doelen zijn. We care for you!

Jouw doel vormt onze gezamenlijke missie.

Waarom JJ’s Combifit in Driel?

Jij staat bij ons centraal
Betaalbaar; geen jaarcontracten
Kleinschalig
Professionele begeleiding
Vrouwvriendelijk
Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of ervaring

Fit worden in DRIEL:
jouw doel, onze missie

Fit worden en blijven kan bij ons op verschillende manieren. We zijn dan wel een kleine sportschool, maar ons aanbod is divers. Bij ons kun je dagelijks terecht voor onder andere personal training, indoor fittraining, weerbaarheidstraining voor kinderen, (kick)boxen, small group training en fitness. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag om je doelen te bereiken in een veilige en vertrouwde omgeving.

JJ's Combifit - Sportschool voor Driel en Schuytgraaf

Betaalbare sportschool in Driel
geen jaarcontracten

Als jij wilt sporten in een betaalbare en veilige omgeving zonder lange jaarcontracten, maak dan een vrijblijvende afspraak en ontdek zelf waarom JJ’s Combifit de plek is in Driel om jouw doelen te behalen.

Ervaringen bij JJ’s Combifit in Driel

“Vanaf het eerste moment krijg je het gevoel dat je welkom bent en je lekker jezelf kan zijn zonder het gevoel te hebben van ‘zien en gezien worden’. Het draait hier echt om het trainen en een betere versie van jezelf te worden.”

“Ongelooflijk veel kwaliteit voor een betaalbare prijs!! En niet zo’n megahal, maar gewoon lekker huiselijk.”

“Altijd superfijn gesport en vrouwvriendelijk. De sporter staat echt centraal en je bent meer dan een nummer. Ik ga er altijd met veel plezier heen en voel me hier veilig.”

Fit worden DRIEL:
jouw doel, onze missie

Bij JJ’s Combifit Driel ben jij in goede handen bij Dries van Leeuwen en zijn team. Dries heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zorg en daarnaast heeft hij 15 jaar topsport bedreven op het allerhoogste niveau.

Onze persoonlijke, betaalbare en pedagogisch verantwoorde manier van les geven is gericht op het bereiken van jouw doelen, of het nu gaat om het verbeteren van je conditie, gewichtsverlies of stressvermindering.

Bij JJ’s Combifit Driel combineren we professionaliteit met gezelligheid. Onze deur staat altijd open voor een praatje en een lach.

Woon je in Driel en wil je graag aan jezelf werken? Kies dan voor JJ’s Combifit Driel en profiteer van de expertise en jarenlange ervaring van Dries en zijn toegewijde team. Wij bieden op maat gemaakte lessen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften en doelen.

Verbeter je welzijn en gezondheid met onze professionele, persoonlijke en betaalbare gym. Ontdek zelf wat wij voor jou kunnen betekenen en kom langs bij JJ’s Combifit Driel.

JJ's Combifit Driel | Ontmoet Dries van Leeuwen