fbpx

SMALL GROUP TRAINING

Bij JJ’s Combifit geloven we dat grootsheid begint in kleine groepen. Onze small group trainingen zijn dan ook ontworpen om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken, terwijl je de kracht van gemeenschap en persoonlijke aandacht ervaart.

Waarom kies je voor small group trainingen bij JJ’s Combifit?

Persoonlijke aandacht: onze gecertificeerde trainers zijn er voor jou. In kleine groepen kunnen we nauwlettender letten op je vorm, techniek en individuele behoeften, waardoor je het meeste uit elke trainingssessie haalt.

Motivatie en ondersteuning: samen met gelijkgestemde mensen trainen, motiveert je om jezelf te overtreffen. Je zult merken dat je sneller vooruitgang boekt en gemotiveerd blijft om je fitnessdoelen te bereiken.

Variatie in trainingen: tijdens de training werk je aan een gevarieerd scala aan oefeningen, van krachttraining tot cardio en functionele fitness. Geen enkele training is hetzelfde, waardoor je lichaam constant wordt uitgedaagd en je nooit in een sleur terechtkomt.

Betaalbaar: een small group training biedt dezelfde expertise als persoonlijke training, maar tegen een fractie van de kosten. Bij JJ’s Combifit vinden we dat sporten voor iedereen bereikbaar moet zijn én blijven. Daarom werken we ook niet met lange (jaar)contracten.

Small group trainingen bij JJ’s Combifit zijn geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus, van beginners tot ervaren sporters. We passen de oefeningen aan om tegemoet te komen aan jouw specifieke behoeften en doelen.

Klaar om je fitnessreis te starten? Vraag dan nu een gratis proefles aan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen je doelen te overtreffen!

Wanneer?
Op afspraak

Over JJ’s Combifit Driel

Grotere sportscholen geven je vaak niet de aandacht die jij nodig hebt, waardoor je je snel verloren voelt in een onpersoonlijke omgeving. Het draagt niet bij aan een veilige en prettige sportervaring. Sporten bij JJ’s Combifit is juist het tegenovergestelde: het grote voordeel van sporten in onze kleine, professionele sportschool is dat we je wel persoonlijk begeleiden en ondersteunen. Bij JJ’s Combifit word je niet bekeken, maar wel gezien om wie jíj bent.

Je vindt JJ’s Combifit in Driel, nabij Elst en Heteren. Onze gym ligt op de rand van Arnhem-Zuid en is daarom ook prima bereikbaar voor bewoners uit de Arnhemse wijk Schuytgraaf.

 

Interesse!
Meld je dan aan voor een gratis proefles.

JJ's Combifit Driel | Sporten in Driel, Heteren, Schuytgraaf