fbpx

Selfdefence en
Confidence workout (kids)

Selfdefence And Confidence Workout voor kids.👧👦
Op zoek naar manieren om je kind te helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van hun weerbaarheid? Onze lessen Selfdefence And Confidence zijn de ideale manier om te beginnen!

Kinderen moeten zich veilig en zelfverzekerd voelen in de wereld om hen heen. Helaas is dit niet altijd het geval. Daarom is het belangrijk om ze te helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van hun weerbaarheid.

Tijdens onze lessen leren kinderen hoe ze op een effectieve manier kunnen omgaan met uitdagingen en conflicten, zodat ze zich minder kwetsbaar voelen en hun zelfvertrouwen kunnen opbouwen. En dat is van onschatbare waarde voor hun toekomst, want kinderen die zelfverzekerd zijn, zullen zich met meer plezier en zelfvertrouwen in de wereld begeven.

Onze trainingen zijn niet alleen nuttig, maar ook leuk en uitdagend voor kinderen. We zorgen ervoor dat ze op een speelse manier leren en zichzelf ontwikkelen. Onze diverse oefeningen en opdrachten geven kinderen niet alleen inzicht in zichzelf, maar ook in anderen en hoe ze daarmee kunnen omgaan. Zo leren ze niet alleen vaardigheden die nuttig zijn voor het dagelijks leven, maar ook hoe ze hun zelfvertrouwen kunnen vergroten door middel van prestaties en ontdekkingen.

Onze lessen zijn de perfecte manier om kinderen te helpen zichzelf te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen op te bouwen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden, emotionele stabiliteit of fysieke weerbaarheid, we bieden alles wat nodig is om hen te helpen slagen. Laten we onze kinderen helpen om met plezier en vertrouwen de wereld te ontdekken! Meld je kind nu aan voor een gratis proefles en laat ze zelf de waarde van deze training ontdekken!

Voordelen Selfdefence & Confidence Workout
✅ Helpt kinderen bij de opbouw en ontwikkeling van zelfvertrouwen en weerbaarheid

✅ De training is leuk en uitdagend, zodat kinderen met plezier meedoen

✅ Kinderen leren hoe ze op een effectieve manier met uitdagingen en conflicten om kunnen gaan

✅ Gericht op het leren over zichzelf en anderen en hoe ze daar op een goede manier mee om kunnen gaan

Wanneer?
Iedere vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 en van 19.30 tot 20.30.

Over JJ’s Combifit Driel

Grotere sportscholen geven je vaak niet de aandacht die jij nodig hebt, waardoor je je snel verloren voelt in een onpersoonlijke omgeving. Het draagt niet bij aan een veilige en prettige sportervaring. Sporten bij JJ’s Combifit is juist het tegenovergestelde: het grote voordeel van sporten in onze kleine, professionele sportschool is dat we je wel persoonlijk begeleiden en ondersteunen. Bij JJ’s Combifit word je niet bekeken, maar wel gezien om wie jíj bent.

Je vindt JJ’s Combifit in Driel, nabij Elst en Heteren. Onze gym ligt op de rand van Arnhem-Zuid en is daarom ook prima bereikbaar voor bewoners uit de Arnhemse wijk Schuytgraaf.

Interesse!
Meld je dan aan voor een gratis proefles.