fbpx
Vrouwvriendelijke sportschool Schuytgraaf Driel

personal TRAINING

Personal training bij JJ’s Combifit is meer dan alleen fitness; het is jouw persoonlijke reis naar een sterker en fitter leven. Jij staat centraal tijdens de personal trainings in onze compacte sportschool in Driel, nabij Arnhem-Schuytgraaf en Heteren.

Wij begrijpen dat de weg naar een gezonder en fitter lichaam voor iedereen anders is. De een wil afvallen, de ander wil werken aan zijn of haar conditie. Daarom bieden wij personal trainings aan die volledig zijn afgestemd op jouw doelen, behoeften en capaciteiten. Wat je maat, gewicht of geslacht ook is. In onze kleine sportschool word je niet bekeken, maar wel gezien.

Waarom personal training bij JJ’s Combifit?

Doelgericht resultaat: samen stellen we duidelijke doelen en werken we gestructureerd aan het behalen ervan. Jouw doel is onze missie.

Persoonlijke aandacht: bij JJ’s Combifit draait het om jouw vooruitgang. Met één-op-één begeleiding krijg je de volledige aandacht van onze trainers. Elk advies, elke correctie is dan ook specifiek gericht op jouw behoeften. We care for you!

Variatie en plezier: je kunt gevarieerde sessies verwachten. Van krachttraining tot cardio, elke sessie brengt je dichter bij jouw fitnessdoelen.

Betaalbaar: wij geloven er in dat sporten voor iedereen betaalbaar moet blijven. Ook personal training. Bij JJ’s Combifit bieden we daarom trainingen aan vanaf € 34,99.

Flexibiliteit: jouw agenda is belangrijk. Daarom bieden wij flexibele trainingsschema’s aan die aansluiten bij jouw dagelijks leven. Of je nu vroeg in de ochtend wilt trainen of ‘s avonds, wij passen ons aan jou aan.

✅ Zelfvertrouwen: jouw welzijn gaat verder dan fysieke fitheid. Personal training bij JJ’s Combifit helpt je niet alleen om sterker en fitter te worden, maar ook om zelfvertrouwen op te bouwen, zowel binnen als buiten de sportschool.

Wanneer?
Op afspraak.

Interesse!
Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Over JJ’s Combifit Driel

Grotere sportscholen geven je vaak niet de aandacht die jij nodig hebt, waardoor je je snel verloren voelt in een onpersoonlijke omgeving. Het draagt niet bij aan een veilige en prettige sportervaring. Sporten bij JJ’s Combifit is juist het tegenovergestelde: het grote voordeel van sporten in onze kleine, professionele sportschool is dat we je wel persoonlijk begeleiden en ondersteunen. Bij JJ’s Combifit word je niet bekeken, maar wel gezien om wie jíj bent.

Je vindt JJ’s Combifit in Driel, nabij Elst en Heteren. Onze gym ligt op de rand van Arnhem-Zuid en is daarom ook prima bereikbaar voor bewoners uit de Arnhemse wijk Schuytgraaf.