fbpx

MAAK KENNIS MET
JJ’S COMBIFIT

Grotere sportscholen geven je vaak niet de aandacht die jij nodig hebt, waardoor je je snel verloren voelt in een onpersoonlijke omgeving. Het draagt niet bij aan een veilige en prettige sportervaring. Sporten bij JJ’s Combifit is juist het tegenovergestelde: het grote voordeel van sporten in onze kleine, professionele sportschool is dat we je wel persoonlijk begeleiden en ondersteunen. Bij JJ’s Combifit word je niet bekeken, maar wel gezien om wie jíj bent.

Bij JJ’s Combifit ben jij in goede handen bij Dries van Leeuwen en zijn team. Dries heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zorg en daarnaast heeft hij 15 jaar topsport bedreven op het allerhoogste niveau.

Onze persoonlijke, betaalbare en pedagogisch verantwoorde manier van les geven is gericht op het bereiken van jouw doelen, of het nu gaat om het verbeteren van je conditie, gewichtsverlies of stressvermindering.

Bij JJ’s Combifit combineren we professionaliteit met gezelligheid. Onze deur staat altijd open voor een praatje en een lach.

Onze sportschool is te vinden in Driel en is ook uitstekend bereikbaar voor inwoners uit Arnhem-Zuid (Schuytgraaf), Elst en Heteren.