fbpx

Indoorfittraining /
outdoorfittraining

Wil jij aan je conditie werken? Dan is Indoorfittraining bij JJ’s Combifit Driel dé manier om je doelen te bereiken! Onze gezellige en uitdagende trainingen zijn speciaal ontworpen om je kracht, conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. In een groep met gelijkgestemden push je jezelf op een gezonde manier tot het uiterste. En als je de dag begint met een goede workout, ben je de rest van de dag productiever en energieker!

Onze ervaren trainers zorgen voor een gevarieerd en uitdagend programma dat geschikt is voor alle niveaus. Of je nu net begint met sporten of al jaren traint, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze trainingen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een gezellige en motiverende omgeving om aan hun fitheid te werken.

Dus waar wacht je nog op? Start deze week nog met een gezondere en fitte levensstijl en voel je fitter en energieker dan ooit. Sluit je aan bij onze community van gemotiveerde en enthousiaste sporters en ontdek de kracht van Indoorfittraining. Meld je nu aan voor een gratis proefles en ervaar zelf de voordelen van bewegen in de ochtend!

Voordelen indoorfittraining / outdoorfittraining
✅ Verbeter je kracht, conditie en uithoudingsvermogen
✅ Een gevarieerd en uitdagend programma
✅ Geschikt voor alle niveaus

Wanneer?
Iedere zondagmorgen van 09.00 uur tot 10.00 uur en iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. In de winter zitten we binnen, in de zomer trainen we buiten.

Over JJ’s Combifit Driel

Grotere sportscholen geven je vaak niet de aandacht die jij nodig hebt, waardoor je je snel verloren voelt in een onpersoonlijke omgeving. Het draagt niet bij aan een veilige en prettige sportervaring. Sporten bij JJ’s Combifit is juist het tegenovergestelde: het grote voordeel van sporten in onze kleine, professionele sportschool is dat we je wel persoonlijk begeleiden en ondersteunen. Bij JJ’s Combifit word je niet bekeken, maar wel gezien om wie jíj bent.

Je vindt JJ’s Combifit in Driel, nabij Elst en Heteren. Onze gym ligt op de rand van Arnhem-Zuid en is daarom ook prima bereikbaar voor bewoners uit de Arnhemse wijk Schuytgraaf.

 

Interesse!
Meld je dan aan voor een gratis proefles.