fbpx

jeugdboksen 
(9 – 12 jaar)

Ben jij op zoek naar een energiek en sportief uurtje voor je kinderen tussen 9 en 12 jaar? Ontdek dan jeugdboksen bij JJ’s Combifit, waar kinderen op een speelse manier kennismaken met jeugdboksen in een veilige en ondersteunende omgeving. Niet alleen wordt er gewerkt aan fysieke weerbaarheid, maar ook aan mentale weerbaarheid.

Onder leiding van een ervaren en gediplomeerde trainer krijgen de kinderen de kans om zich volledig uit te leven op de bokszak. De les is gevuld met diverse sportieve activiteiten die gericht zijn op het ontwikkelen van zelfvertrouwen, techniek, conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht. Het is boksen, maar dan zonder het vechtaspect. De nadruk ligt op fitness en plezier!

✅ Onze bokslessen zijn speciaal voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Ervaring is niet nodig, alleen de wil om plezier te hebben en jezelf te ontwikkelen.

✅ Ontwikkel zelfvertrouwen: bij JJ’s Combifit leren we kinderen niet alleen de technische kant van boksen, maar ook belangrijke levensvaardigheden zoals respect, samenwerking en zelfvertrouwen. Voor kinderen die willen werken aan een stukje zelfvertrouwen zijn onze lessen heel geschikt; ze leren zich te uiten en voor zichzelf op te komen.

✅ Plezierige groepsdynamiek: de lessen staan garant voor plezier en een positieve groepsdynamiek. Kinderen leren niet alleen boksen, maar ook samenwerken, communiceren en vriendschappen sluiten.

JJ’s Combifit staat klaar om jouw kinderen een gezonde dosis plezier, zelfvertrouwen en sportiviteit te bieden. Heb je interesse? Meld je dan aan voor een gratis proefles en ontdek hoe jouw kind kan genieten van de voordelen van boksen, begeleid door een ervaren trainer die al vele kampioenen heeft voortgebracht.

Wanneer?

Elke vrijdagavond van 19:30 tot 20:30

Over JJ’s Combifit Driel

Grotere sportscholen geven je vaak niet de aandacht die jij nodig hebt, waardoor je je snel verloren voelt in een onpersoonlijke omgeving. Het draagt niet bij aan een veilige en prettige sportervaring. Sporten bij JJ’s Combifit is juist het tegenovergestelde: het grote voordeel van sporten in onze kleine, professionele sportschool is dat we je wel persoonlijk begeleiden en ondersteunen. Bij JJ’s Combifit word je niet bekeken, maar wel gezien om wie jíj bent.

Je vindt JJ’s Combifit in Driel, nabij Elst en Heteren. Onze gym ligt op de rand van Arnhem-Zuid en is daarom ook prima bereikbaar voor bewoners uit de Arnhemse wijk Schuytgraaf.

 

Interesse!
Meld je dan aan voor een gratis proefles.

JJ's Combifit Driel | Fitter worden ongeacht je leeftijd