fbpx

BBB workout 
Circuit training

Ben jij op zoek naar een efficiënte manier om gezonder en fitter te worden? Maak dan kennis met onze BBB workout bij JJ’s Combifit in Driel! Tijdens deze training focussen we ons op het trainen van de billen, benen en buik en dat heeft tal van voordelen voor jouw lichaam en gezondheid.

Veel vrouwen maken zich zorgen over hun lichaam en willen graag iets doen om zich fitter en gezonder te voelen. Het trainen van de billen, benen en buik is een effectieve manier om dit doel te bereiken. Zo zorgt deze workout bijvoorbeeld voor een verbetering van je houding, een verhoogd uithoudingsvermogen, gewichtsverlies, verbeterde bloedcirculatie en een verhoogde flexibiliteit.

Gratis proefles
Het mooie aan onze BBB workout is dat deze geschikt is voor vrouwen van alle leeftijden en niveaus. Onze professionele trainers begeleiden en motiveren je tijdens de training, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Bovendien is de eerste proefles helemaal gratis, dus waar wacht je nog op?

Fysiek sterker worden
Wil jij ook werken aan een gezonder en fitter lichaam? Kom dan op dinsdagavond naar JJ’s Combifit voor onze BBB workout. Je zult merken dat je daardoor niet alleen fysiek sterker voelt, maar ook meer zelfvertrouwen hebt. En voor het beste resultaat is het natuurlijk belangrijk om regelmatig te trainen en een gezonde levensstijl aan te houden. Wij helpen je graag op weg naar een fit en gezond lichaam!

Voordelen BBB workout
✅  Verbetering van de houding
✅  Verhoogde uithoudingsvermogen
✅  Gewichtsverlies
✅  Verbeterde bloedcirculatie
✅  Verhoogde flexibiliteit

Wanneer?
Iedere dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur

Over JJ’s Combifit Driel

Grotere sportscholen geven je vaak niet de aandacht die jij nodig hebt, waardoor je je snel verloren voelt in een onpersoonlijke omgeving. Het draagt niet bij aan een veilige en prettige sportervaring. Sporten bij JJ’s Combifit is juist het tegenovergestelde: het grote voordeel van sporten in onze kleine, professionele sportschool is dat we je wel persoonlijk begeleiden en ondersteunen. Bij JJ’s Combifit word je niet bekeken, maar wel gezien om wie jíj bent.

Je vindt JJ’s Combifit in Driel, nabij Elst en Heteren. Onze gym ligt op de rand van Arnhem-Zuid en is daarom ook prima bereikbaar voor bewoners uit de Arnhemse wijk Schuytgraaf.

Interesse!
Meld je dan aan voor een gratis proefles.