fbpx

Agressie regulatie en
weerbaarheidstraining

Wil jij beter omgaan met stressvolle situaties en je zelfvertrouwen vergroten? Dan is de agressieregulatie- en weerbaarheidstraining bij JJ’s Combifit echt iets voor jou! Tijdens deze trainingen leer je hoe je kracht, conditie en uithoudingsvermogen versterkt om stressvolle situaties beter te reguleren.

Onze trainingen richten zich niet op fysiek contact, maar op het ontwikkelen van vaardigheden om beter om te gaan met uitdagingen en conflicten. Door de training leer je hoe je in stressvolle situaties beter kunt reageren, zodat je in controle blijft. Deze vaardigheden zijn niet alleen nuttig in persoonlijke situaties, maar ook in bijvoorbeeld je werk, relaties en het dagelijks leven.

Onze trainingen vinden plaats op woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en zijn geschikt voor mannen en vrouwen van alle fitnessniveaus. Onze professionele en ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens de trainingen.

Word weerbaarder en beheers je reacties door de agressieregulatie en weerbaarheidstraining bij JJ’s Combifit. Meld je nu aan voor een gratis proefles en ervaar zelf de kracht van deze training!

Voordelen Agressieregulatie- en weerbaarheidstraining
✅ Ontwikkel vaardigheden om beter om te gaan met uitdagingen en conflicten

✅ Geen fysiek contact, maar versterken van kracht, conditie en uithoudingsvermogen

✅ Geschikt voor mannen en vrouwen van alle fitnessniveaus

✅ Professionele begeleiding en ondersteuning

Wanneer?
Iedere woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur

Interesse!
Meld je dan aan voor een gratis proefles.